Ny teknik och effektiva metoder

Infviz är ett kunskapstörstande företag som ligger i framkant både när det gäller ny teknik och effektiva arbetsmetoder.

Vi utvecklar bland annat verksamhetsanpassade beslutstödssystem och våra kunder finns inom flera branscher, till exempel bil- och flygindustri, sjöfartsnäring och offentlig sektor.

”Vi på Optiplan uppskattar Infviz professionalism, flexibilitet och förmåga att realisera våra krav och önskemål på våra produkter/system.
De är långt mer än vår utvecklingsentreprenör – de är en del av vårt utvecklingsteam.”

Maud Waltersson, Optiplan AB

”Vi på Mpya Finance fick en möjlighet, att tillsammans med Infviz, bygga vår IT-miljö med kunskaper och erfarenhet från vår bransch.
Detta sammantaget bidrog till att vi fick en effektiv, enkel och smidig implementering vid uppstarten av verksamheten.”

Rikard Ivert, Mpya Finance

”Dappham erbjuder vårdtagare att mobilt och i realtid registrera sin smärta och delge vårdgivaren detta. Med informationsvisualisering som Infviz varit med att ta fram erbjuds vårdtagare och vårdgivaren nya möjligheter att förstå smärtproblematiken som i sin tur ökar vårdtagarens förmåga att hantera sin smärta och vårdgivaren att effektivisera sin verksamhet.”

Jonas Åhlin, Medgrundare Dappham

Vi är Infviz

Vår spetskompetens inom visualisering, interaktiva gränssnitt och förmågan att sätta oss in i din verksamhet är nyckeln till ett lyckat projekt.

Vi är Infviz

Markus Johnsson

Utvecklare och löparnörd.

Jonatan Nyberg

Utvecklare och Rubiksnörd.

Martin Thorén

Sälj, utvecklare och grillnörd.

Johan Franzén

VD, utvecklare och flygnörd.

Du?

Utvecklare och nörd.

Vill du bli en del av vårt team?

Vill du utvecklas i ett spännande bolag där vi varvar konsultuppdrag med egen produktutveckling? Har du en exjobbs-idé, eller bara sugen på att göra ditt exjobb hos ett visualiseringsinriktat bolag?


Tveka då inte att höra av dig.
Vi söker alltid nya kreativa människor som vill vara med på vår resa.

EXJOBB
TJÄNST